Gisteren barstte de bom tussen Stefanie en Bjorn

Gisteren barstte de bom tussen Stefanie en Bjorn

We blikken nog even terug op gisterenavond, het was namelijk niet heel gezellig in Utopia. Met name Stefanie, ze voelt zich de laatste tijd niet zo goed.

En dat verhaal begon gisteren allemaal met een klein ruzietje, eigenlijk om helemaal niets. Bjorn en Stefanie hadden ruzie over het ophangen van was zoals in het eerste  filmpje te zien is. Daar raakt Stefanie zo van over haar toeren dat ze kwaad naar buiten gaat om erger te voorkomen. Daar besluit Stefanie op het rokersbankje te zitten om tot rust te komen. Niet veel later besluit Bas het gesprek aan te gaan en zijn mede bewoner te troosten. Stefanie vertelt huilend wat er aan de hand is en dat het goed is dat ze weg gegaan is want anders had zij hem vertimmerd. Laat je niet gek maken adviseert Bas en Stefanie benoemd dat het haar nogal dwars zit. Dan gaat hij (Bjorn) lopen etteren en noemt mij een f*cking rund. Je bent gewoon zelf een f*cking k*t homo, tief een eind op man! Hoezo noemt ie je rund vraagt Bas zichzelf af. Weet ik veel antwoordt Stefanie, omdat ie dat vindt waarschijnlijk.Hij is echt iemand met nul inlevingsvermogen. Ja antwoordt Bas, waarschijnlijk weet hij niet eens wat hij fout heeft gedaan. Te ver  gaan aldus Stefanie, zo ver dat ik hem op zijn gezicht wilde timmeren. Zullen we dat even doen dan grapt Bas, je bent nu weer kalm en kunt nadenken. Stefanie ziet daar de humor ook wel weer van in en lacht mee. De twee besluiten een peukie te roken, en Bas vraagt wat de rest ervan vond. Weet ik veel antwoordt Stefanie, ik weet alleen dat Gabs mij nog riep toen ik weg liep. Stefanie mompelt vervolgens iets over vrienden. Bas merkt op dat ze in Utopia ook vrienden heeft en Stefanie zegt dat dat er maar twee zijn. Nee antwoordt Bas, je kunt het met de een beter vinden dan de ander. Precies zegt Stefanie en Bas zegt dat je op sommige kunt rekenen en sommige niet. Volgens Bas zit Bjorn ook al naar tegen Cees te doen. Die vent is niet goed in zijn hoofd aldus Stefanie doelend op Bjorn. Iedereen is hier te vervangen benadrukt Bas. Daarna volgen er zender checks… Stefanie geeft aan dat het weer gaat en Bas besluit te gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. merel at 16:50

  Bjorn is inmiddels een misbaksel geworden, zelf altijd gepest in zijn jeugd maar zo ook nu pest hij zelf andere. Hoe triest moet je nu wel niet zijn toch Bjorn?? Een misplaatste macht.. Hij pest Cees en zo ook tegen Stef is hij erg misselijk!! Bah bah, naar huis met die Bjorn!!!! Cees hoe vervelend hij soms ook kan zijn heeft zijn jeugd trauma niet verwerkt met zijn vader, en vraagt steeds om bevestigingen naar andere toe! Helaas gaat hij daar geen begrip van krijgen door die andere mede bewoners met hooguit enkele uitzonderingen daargelaten. Simpel omdat de rest op die uitzonderingen na dan zelf allemaal beschadigd zijn!!

  • anneke at 16:25

   Hoe erg die trauma ook was dat weet niemand ,maar om daar mee elke keer terug te komen (van uit utopia) ze zijn te jong om dit te begrijpen denk ik ,als je zelf een goede jeugd hebt gehad kunnen ze zich daar niet in mee leven
   Ik had van Ivan wel wat anders verwacht als hij gevlucht is moet hij toch wel beter weten ,hij heeft een andere situatie dan Cees maar net zo erg
   Het zal eens goed zijn als die eens met z’n tweeen gingen praten en niet zoals Ivan het doet zo van ik begrijp je wel maar er niks mee doet ,de zijne vind hij erger.
   Ivan kan zich niet verplaatsen in iemand anders zijn leed of leven

 2. MariaBora at 13:46

  Anneke, het wordt soms ook voor mij een beetje teveel maar ik dacht dat ik gisteren (maandag)zag dat Björn de boekhouding wil doen, maar niet met Cees, ik zag dat Cees erbij wilde zitten maar Mark vond het toen te druk met z,n 3 aan de computer, Cees mocht wel een andere keer maar nou wil hij geloof ik niet meer, kun jij er nog wijs uit worden Anneke hahaha. Rob wil het misschien ook wel maar dan weer met Björn of????????????????? ik lach er maar om

  • anneke at 16:15

   MariaBora kan je zien hoe ik me vergis ik dacht dat Rob bij hem aan tafel zat en dat Bjorn bij de bar stond maar maakt niet uit ik vind het kinderachtig dat Mark wel die mannen wil hebben en niet Cees kan je zien dat er onderling vriendjes het wel mogen
   Cees zegt nu wel er verstand van te hebben en heb hem er nooit over gehoord
   En we lachen er maar om

 3. MariaBora at 11:09

  Nou Tineke, wat jij schrijft dat is ook niet van de bovenste plank, als jij in Utopia zou zitten zou ik binnen 1 dag ruzie met jou hebben, iemand een rund noemen omdat zij zo dom zou zijn is ook niet erg netjes, Stefanie is ook mijn kleur niet maar niet iedereen is hetzelfde of even begaafd als jij.

 4. MariaBora at 11:03

  Ik vond Björn altijd leuk in Utopia passen maar het valt mij wel steeds meer op dat hij aan het veranderen is . Hij slaat soms ook een beetje door naar de mensen toe, en denk dat hij de opdracht heeft gekregen om niet zo lief meer te zijn, nu wil hij ook ineens de boekhouding gaan doen maar niet met Cees terwijl die ook had aangegeven met de boekhouding mee te willen helpen. Ik denk dat Mark gewoon weg wil met zijn Gina. In het begin keek ik iedere dag maar nu denk ik kan wel een paar overslaan, is toch steeds ruzie en schreeuwen, voor mij persoonlijk hoeft het niet zo nodig meer.

  • anneke at 11:39

   MariaBora nu vergis je personen Rob wil de boekhouding doen en niet Bjorn en Rob wil niet samen werken met Cees.
   En ja Bjorn is erg veranderd hij is verveelend geworden maar daar doe je niks aan

 5. Tineke at 10:35

  Wat maak jij toch overal een drama van, je bent een zielenpoot. Dat hij je rund noemt is waarschijnlijk omdat je zo dom bent zo dom dat je zelf het antwoord niet eens weet. Waarom zou je Björn homo noemen, en wat is er trouwens mis met een homo dus klets niet zo dom.
  Bas jongen ik weet je bent een gevoelig persoon maar laat je aub niet mee slepen met dat zielige gedoe. Sommige mensen trekken nu eenmaal zo de aandacht.

  Stefanie ga naar huis om daar te huilen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *