Bas heeft nieuwe kalkoentjes!

Bas heeft nieuwe kalkoentjes!

We schreven er een tijd geleden al over, een kalkoentje is ernstig verwond door een hond van een standhouder. En uiteindelijk overleden, het deed Bas best wel wat en was er erg emotioneel onder. Gelukkig dat vandaag veranderd, er zijn twee nieuwe kalkoentjes in Utopia gearriveerd!

De kalkoentjes zijn afkomstig van een kalkoenenfokker, waar ze door de vogelopvang zijn weggehaald. In die industrie worden ze slecht behandeld en worden de kalkoenen niet oud. Een verblijf in Utopia is dus hun kans op een beter leven. Ivan verwelkomt de dieren met een grote grijns op zijn gezicht. Ze gaan een heel mooi leven hebben, hier! roept hij enthousiast. Ook Bas is natuurlijk erg blij, hier word ik vrolijk van zegt hij. De diertjes krijgen volop aandacht ook Rowena is blij. Ik wil ze aaien zegt ze blij. Rob is alleen wat minder enthousiast, ik denk wel dat we nu een stop moeten zetten op het dieren koninkrijk voegt hij er bedenkelijk aan toe. Wat vindt jij? Nog meer dieren in Utopia of sluit je je aan bij Rob?

Bekijk hier de gebeurtenis terug, vanaf 21.55 minuten:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *