Dierenambulance met spoed naar Utopia

Dierenambulance met spoed naar Utopia

Inmiddels zit het bezoek van Rowena er weer op. Afscheid nemen is altijd zwaar maar een leuke dag heeft de rapster werl gehad. We hebben een video van dit moment zodat je dat nog eens terug kunt kijken. Maar er is nog meer gebeurd, dit keer wat spannenders! Er was namelijk een standhouder op het terrein en deze had een hond bij. De hond liep los en heeft “gespeeld” met een kalkoen van Bas. Met als resultaat een gewonde kalkoen! De kalkoen heeft een gebroken vleugel, met een gat erin en verkeert in slechte staat. Bjorn heeft daarom de dierenambulance gebeld en de kalkoen lag al helemaal klaar gewikkeld in een dekentje om snel weg te kunnen. Zodra de dierenambulance het terrein op komt zegt de ambulancebroeder dat het kalkoentje nog reageert en dat is een goed teken. Volgens de beste man ziet het er erg uit maar kan wel gehecht worden. Echter is de vogelopvang dicht dus gaat hij bellen. Volgens Gerrit de ambulancebroeder komt het allemaal wel goed. Hij grapt nog of er iemand mee wil maar helaas is dat niet de bedoeling. Armanda heeft nog even gevraagd aan de standhouder of hij WA verzekerd is. En dat is hij, het wordt wel opgelost we laten jullie niet in de kou staan verzekerd hij. Gerrit is inmiddels weg maar laat nog weten hoe het verder afloopt natuurlijk….

UPDATE Wat later wordt Bas gebeld door de dierenarts. Het gaat blijkbaar toch niet zo goed met het kalkoentje als gedacht. De dierenarts adviseert het diertje te laten inslapen. Oke antwoordt Bas dan moet dat maar. Hij probeert de arts nog over te halen om een ingreep te doen, maar de arts raadt dat af. Het beestje zakt steeds verder weg en zijn kopje ligt al bijna op tafel zegt de dierenarts. Daarna geeft Bas officieel akkoord om het kalkoentje in te laten inslapen. Bas hangt op en loopt weg. Armanda probeert hem nog te troosten maar Bas wil even alleen zijn. Bas raakt emotioneel van het nieuws en zoekt dan toch troost bij Stefanie en Rob. Sterkte Bas!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Leilei at 22:56

  Arm dier echt wel. Ik hoop dat de eigennaar van de hond iets heeft geleerd want de hond is natuurljjk geen schuldige due volgt alleen zijn instinkt.

 2. anneke at 22:45

  Wat moet een hond daar, ontsnapt uit een auto hij had aan de riem gemoeten of anders niet mee genomen worden
  En ze willen nog wel een hond moeten dan alle dieren van Bas in een hok zijn beestjes horen ook vrij te lopen.
  Wie komt er voor de kosten op

 3. gea at 20:19

  Wel een beetje dom van Bas om het kalkoentje los te laten lopen als er een hond in de buurt is die dat niet gewend is, ik vind het wel zielig het was altijd wel een leuk gezicht als dat beestje achter Bas en de eenden aanliep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *