Familiebezoek voor Rowena

Familiebezoek voor Rowena

Rowena mag voor de eerste keer sinds dat ze in Utopia woont familie ontvangen. Omstreeks 14:00 zien we een auto het Utopia terrein op rijden. Rowena ontvangt haar familie natuurlijk hartelijk maar ook met de enige emoties. Er wordt volop geknuffeld, gekust en begroet. Ook haar kat en hond is meegekomen naast haar vader, haar vriend, moeder en vriendin. Ook de rest van de bewoners stellen zich netjes voor en dan gaat het gezelschap naar binnen. Zoals we gewend zijn neemt het thuisfront altijd wat mee en dat is bij Rowena ook het geval. Zo is er een lekkere taart meegenomen. Onder het genot van een drankje wordt er gezellig bijgekletst. De vader van Rowena mist zijn dochter wel en Barry de vriend van Rowena laat weten dat alles goed is. Wel vraagt hij zich af of Rowena het af en toe nog wel leuk vindt om in Utopia te zijn. Ze huilt regelmatig en dan voelt hij zich ook niet zo blij. Volgens Rowena is Utopia gewoon anders dan verwacht.Barry benadrukt dat Rowena haar eigen ding moet doen en zichzelf niet moet isoleren. Wordt je weggestemd dan wordt je weggestemd. Uiteraard wordt er nog een rondleiding gegeven aan het gezelschap zodat ze alle plekjes op het terrein ook real life kunnen zien. Cees en de vader van Rowena lijken het ook goed met elkaar te kunnen vinden maar ook met Barry heeft hij een heel gesprek. De kat van Rowena was nog even zoek maar gelukkig werd deze al snel gevonden. Na de rondleiding praten Rowena en Barry een op een nog even bij. Barry laat weten dat er aardig wat Facebook volgers zijn en dat hij als het ware ook in een echt script beland is… Wat dat ook moge betekenen. Ook herkent iedereen dat zijn vriendin Rowena in Utopia verblijft en regelmatig wordt hij aangesproken. Barry benadrukt dat ze alles gewoon op moet pakken en Rowena maakt zich druk wat er op tv uitgezonden wordt. Volgens Barry hoort dat er nou eenmaal bij. Daarna wordt de slaapkamer nog even bekeken en het gezelschap zal er nog wel even zijn. Laten we hopen dat Rowena ervan op knapt!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *