Wim vindt Rowena een bitch

Wim vindt Rowena een bitch

Gisterenavond waren Gabriëlle, Naomi en Benjamin nog even bezig. Wim kwam bij het groepje staan, al snel begint hij over Rowena. En dat is niet bepaald positief…

Ik heb echt een top avond gehad zegt Wim tegen Gabriëlle, Naomi en Benjamin. Ja het was echt top antwoordt Benjamin. Tot het einde na dan gaat Wim verder. Hoezo vraagt Benjamin met enige verbazing. Die RowRow de bitch antwoordt Wim lichtelijk geïrriteerd. Huh zegt Naomi verbaasd, waarom? Omdat ik dat vind gaat Wim verder. Ze liegt gewoon keihard in mijn gezicht. Ze zegt tegen mij ja ik maakte een paar foutjes in mijn rap. Toen zei ik ja dat heb ik gehoord. En toen zei zij weer van ik maakte een grapje, ik maakte geen foutjes. Ben je daarom boos vraagt Naomi, is dat het enige? Nee antwoordt Wim, en toen zei ik van waarom zeg je dan dat je foutjes maakt terwijl je ze niet maakt? Ja om te testen wat jullie ervan vonden antwoordde ze toen. F*ck off bitch voegt Wim eraan toe. Ik irriteer me al drie weken aan haar, ze heeft niet voor niets één stem van mij gehad. Naomi vraagt zich af waar iedereen mee bezig is de laatste tijd en Wim zegt dat hij gewoon een mening heeft. Ik vind haar gewoon arrogant. Volgens Naomi moet Wim niet gaan roddelen maar haar rechtstreeks aanspreken. Volgens Wim heeft hij dat ook al lang gedaan. Ik ga een peuk roken en naar bed besluit Wim. Oke skeet antwoordt Gabriëlle, maak je niet te druk benadrukt ze. Ik maak me heel erg druk zegt Wim terwijl hij naar buiten gaat. En anders ga ik gewoon lekker naar huis. Benjamin besluit mee te gaan en Gabriëlle denkt dat Wim nogal in zijn emoties zit. Naomi daarin tegen snapt niet waarom ze er aandacht aan besteden. Buiten staat Rowena echter ook te roken dus daar wordt weinig meer besproken. Als Wim klaar is merkt Nicole op dat Wim ook dronken is maar dat ontkent hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. leilei at 22:01

  ik weet niet of ze echt achterbaks is ,ze is soms niet te doorgronden maar of ze echt achterbaks is nee ik kan dat nu nog niet zo noemen .
  maar ze is niet mijn faforiet.

 2. anneke at 14:15

  Het lijkt wel kinderen , nee het zijn kinderen als hij denkt dat hij kan zingen laat hem,
  En net als kinderen nee ik vindt van niet , nee ik denk van wel en dan nietes nee welles en ga zo maar door.
  En als die zangeres tegen hem zegt je gebruikt je stem verkeerd moet hij het in gedachten nemen en kijken wat hij er mee gaat doen.

 3. Ann at 13:57

  Ik denk dat wim inderdaad teveel ophad.. Ik vind wim normaal een rustige jongen en een harde werker.. Misschien zou hij toch meer zijn eigen mening moeten zeggen, maar denk niet dat hij dat kan.. Hij kropt alles op en ja nu komt hij daarmee..
  Rowena vind ik geen bitch, maar iemand die haar mening wel zeg..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *