Rob ziet Live in de Loods met Bjorn niet zitten

Rob ziet Live in de Loods met Bjorn niet zitten

Nog meer nieuws te melden over gisterenavond, Rob en Bjorn raken namelijk in discussie nadat de coverband avond erop zat. Rob ziet een Live in de Loods met Bjorn niet zo zitten namelijk…

Rob zegt tegen een bandlid van Kink lichtelijk spottend kan je hem ook leren zingen terwijl hij wijst naar Bjorn. Bjorn die het hoort zegt dat Rob nogal negatief is over zijn zang. Ohhh zegt de dame en Rob benadrukt dat hij gewoon realistisch is. Bjorn vertelt dat hij van een goede zanger gehoord heeft dat de één het wel wat vindt en de ander niet. Dat zul je altijd houden, en dan is Rob een man die het niets vindt. En er zijn heel veel mensen die het wel wat vinden. Rob kijkt een beetje moeilijk en de dame van Kink antwoordt dan hou je je daar gewoon aan vast. Precies gaat Bjorn verder, je kunt niet iedereen tevreden stellen. Maar het is jou mening. Nee antwoordt Rob, het is muziek. Als jij nou elke dag twee uur alles erin zou gaan pompen dan kom je misschien nog. Maar voor nu kun je nog geen live in de loods doen. Bjorn antwoordt dat daar nu ook aan gewerkt gaat worden. En Rob vindt zich zelf niet negatief maar eerder realistisch. Dat ik nu nog geen Live in de loods kan doen dat is zo. Maar over ander halve maand wel. Dat wordt hard werken merkt Rob op. Het is hetzelfde als kickboksen gaat Bjorn verder, als ik iets wil dan ga ik ervoor. Nee dat is niet hetzelfde antwoordt Rob resoluut. Het is de weg ernaar toe probeert Bjorn uit te leggen. Ik heb de stem… Het blijft smaak benadrukt Rob. De twee kibbelen nog even verder wat erop neer komt dat Rob vindt dat Bjorn eigenlijk niet kan zingen. Bjorn denkt daar iets anders over. Ik heb geen droom om zanger te worden benadrukt Bjorn, maar een presentator of in Nederlandse films te spelen dat wel. Volgens Rob moet je dan ook geen Live in de loods gaan geven. Volgens de dame van Kink is het gewoon de uitdaging en het leuk vinden. Precies antwoordt Bjorn, zingen is ook topsport. Rob benadrukt dat je dan wel dat talent hebben en een hele mooie stem. Ja maar goed antwoordt Bjorn er zijn dus blijkbaar wel mensen die vinden dat ik dat heb. We gaan het zien toch? Tijd zal het leren aldus Bjorn. De dame van Kink wil in ieder geval wel helpen. Zijn Rob zijn bedenkingen terecht? Of komt het gewoon goed zoals Bjorn benadrukt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. maria at 13:46

  Dat Rob bedenkingen heeft ivm de zangkunst van Bjorn is zeer terecht.En dan ook nog een LIDL geven.Sorry maar ik vind dat Bjorn beslist niet kan zingen.De zanglerares zei zelfs nog dat hij zijn stem verkeerd gebruikt en vanuit zijn keel .Er komt nog bij dat hij zijn teksten niet eens kan onthouden. Wat zingen betreft je bezit het talent of niet.En dan ook nog de arrogantie hebben dat het daar dan vol loopt met bezoekers.Er was er maar een die dat kon.En ja dat was Isabella.(zij lanceert haar nieuwe video cd nu) met eigen tekst.Dus Rob……je hebt wel degelijk gelijk.

 2. gea at 12:05

  Ik geef Rob gelijk, ik vind ook dat Bjorn niet zo geweldig goed kan zingen. Hij wil die live in de loods niet alleen doen maar samen met Rowena, die denkt op haar manier weer dat ze goed kan rappen. Maar we zullen het wel zien , ze willen nu zangles gaan nemen mogen ze wel goed oefenen als ze over anderhalve maand willen optreden.

  • Ann at 12:16

   Ik geef rob ook groot gelijk.. Vind hem helemaal niet goed kunnen zingen, en ik vind dat bjorn steeds doet of hij alles is.Vooral nu hij zo goed met rowena omga..

   • Yvon at 20:33

    Bjorn krijgt steeds meer ster allures,hij moet eens beter luisteren en in de spiegel kijken.
    Voor onder de douche zal het zeker leuk zijn maar verder!!!
    Ook ik ben het eens met Rob.

 3. Hannah at 11:51

  Wat is dat toch tegenwoordig met mensen die het plezierig vinden om een ander te kwetsen en de grond in te trappen?!

  Roddelen, zuipen, zeuren, ruzie maken, jaloers, intimideren en elkaar niets gunnen, welkom in Utopia!
  Ookal zou Bjorn niet kunnen zingen, de mensen die de kaartjes kopen en hem willen zien en horen bepalen toch het succes van een live in de loods avond?

  • Manon at 12:55

   Helemaal mee eens Hannah! Al die negativiteit.. Is trouwens hier net zo erg als ik het commentaar lees! Ik snap werkelijk niet waarom sommige mensen nog kijken, als je zoveel commentaar hebt! Bjorn moet lekker zingen als hij dat leuk vind, beter dat dan alleen maar drinken en roken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *