Gina was erg dronken

Gina was erg dronken

We schreven al over de coverband avond met Kink, deze kun je hier helemaal terugkijken per video. Het ging er gezellig aan toe, maar waar gezelligheid is wordt meestal ook flink wat gedronken. Dit was dus ook het geval, zo was Gina erg dronken. En ook daar hebben we filmpjes van, deze zijn de laatste tijd gelukkig weer in overvloed waar onze dank dan ook uit gaat naar alle Utopia fans die opnemen! Enfin, terug naar Gina. Wat gebeurde er nou allemaal precies? Nadat Bjorn de avond afgesloten had besloot Gina nog even het podium op te kruipen om daar wat liedjes te zingen. Uiteraard wat minder mooi dan dat de coverband deed zullen we maar zeggen. En ze houdt vrij weinig rekening met andere gasten om zich heen, ze doet lekker haar ding… Ook Ivan is vanavond de pineut want Gina blijft maar om hem heen draaien. Of beter gezegd aan hem, ze hangt namelijk om zijn nek. Ze benadrukt dat ze van Ivan houdt en belangrijk voor hem is. En dat gaat zo nog wel even door… Maar het wordt nog ietsje erger want wat later richt Gina zich nog op de gasten. Ze bedelt daar min of meer om geld… Niet veel later als de gasten weg zijn gaat Gina nog vrolijk door want ze begint over de mini biggetjes die ze o zo graag wil hebben. Ze vraagt aan iedereen die ze tegen komt geld en werd ook nog eens redelijk onbeschoft ook. Uiteindelijk gaat Gina naar Mark om hem zover te krijgen dat hij betaald voor de mini biggetjes en dat beloofd hij. En dat laat ze blij aan Benjamin en Naomi weten… Uiteindelijk keert de rust weer terug en gaat dronken Gina naar bed… Ze zal wel een katertje hebben verwachten wij!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. lena at 23:35

  Vond het inderdaad zielig voor cees ondanks dat ik cees echt niet mag. Maar die moeder is behoorlijk onbeschoft. En is cees dan echt zo smerig? ?? Dat hij irritant is begrijp ik, maar dat hij volgens die moeder te vies is om een hand te geven. Daar weet ik niks van?? Dan nog moet die moeder zich schamen. Totaal geen fatsoen. Cees had haar een klap mogen verkopen.

 2. anneke at 14:22

  En nog even over het betalen van drank uit de bv.
  Stel je hebt een feest als iemand van een jaar of 18 /19 wonende bij je ouders je werkt zelf laat je dan je ouders betalen (een soort van bv) nouw ik denk het niet je kind kan het zelf betalen dit is nu het zelfde laat de zuipers zelf betalen

 3. anneke at 13:57

  Gisteren met Mark zat te voetje vrijen met z’n eigen voet wat een toneel speler van ik wil met je naar bed .
  Moet dat zuipen nu elke keer , ik had als ik Ivan was haar buiten de deur gezet en slaap jij maar lekker bij de beesten behandel haar dan als een varken ,ze wil geen varkentje meer
  En dat die Mark er dan weer intrapt ,wat me altijd opvalt Mark lijkt wel een broek vol te hebben zo als hij loopt of hij heeft last van aambeien

 4. MariaBora at 13:27

  die moeder van Gina wil alleen maar zien wat ze wil zien en daarbij is ze nog onbeschoft ook, misschien is dat waar zij vandaan komt gewoon dat je zo met mensen omgaat, Gina wordt net zo als moeder is.

  • Wil at 20:43

   Dat denk ik ook, en die moeder, idd onbeschoft om dat aan cees te vragen
   Als gina dronken is, dan schijnt alles te mogen,
   Getver, geen woorden voor, ik vind haar een grote slet en straks tijd om er uit te gaan

 5. Toet at 13:19

  Ann ik deel je mening wat betreft haar moeder.Verder denk ik dat zij het echt moeilijk heeft Gina heeft totaal geen zelfrespect.Als ik haar moeder goed inschat heeft ze tegen Gina gezegd.Als jij seks hebt in utopia dan kom je mijn huis niet meer binnen.Ik kan me niet voorstellen als je zo verliefd ben dat je van hem af kan blijven.Ze heeft een geest van een klein kind en ma heeft een grote invloed op haar.

 6. Ann at 12:09

  Erg dat je je zo laat gaan als vrouw, nee die moeder ziet niets, en onbeschoft ook.. Cees is totaal geen favoriet van mij, maar om als moeder tegen cees tezeggen, heb je je handen wel gewassen vind ik asociaal.
  Ook begrijp ik niet, dat als er wat tedoen is daar dat de bewoners gewoon mee drinken.. Drink dan nadat het is afgelopen en opgeruimd is een glaasje op de goed verlopen avond..

 7. Hannah at 11:30

  Vreselijk om je zo ladderzat te drinken en je dan zo te gedragen!
  Maar gelukkig valt haar moeder het niet op. Zij zei bij het laatste bezoek nog dat het zo goed was dat ze niet meer dronk.

  • Mjo at 16:20

   Hannah, idd een vrouw zo ladderzat te zien vind ik echt vreselijk. zo ordinair. Niet dat ik het bij een man goedkeur, maar bij een vrouw, sorry……………….
   Gia’s moeder, och die is uit het zelfde hout gesneden, zo moeder zo dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *