Avondje muziek met Kink

Avondje muziek met Kink

Gisterenavond was er een coverband avond, de band Kink kwam optreden. Er waren niet extreem veel mensen maar dat mocht de pret niet drukken, het ging er gezellig aan toe. Bjorn nam de presentatie op zich en opende dan ook de avond. Dan begint de band te spelen en de sfeer zit er gelijk goed in, verschillende mee zingers worden ter gehore gebracht. Er is zelfs een pauze want de band treedt maar liefst 2 uur op! Ook Rowena laat haar rap kunsten horen aan het publiek wat je in onderstaande filmpjes mooi terug kunt zien. Uiteraard de rest van het muziek evenement ook. Is dat nog eens even lekker wakker worden?! Verschillende bewoners feesten overigens gewoon lekker mee, en een aantal werken er… Dat was volgens ons niet echt de bedoeling maar goed… Omstreeks 23:00 uur nam Bjorn het woord weer om de avond af te sluiten. Het laatste drankje mag genuttigd worden en daarna moest iedereen weer vertrekken. Kortom een geslaagd avondje was het zeker.Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *