Terugblik fotoshoot in Utopia

Terugblik fotoshoot in Utopia

Vandaag was er een fotoshoot, hierdoor hebben we niet veel kunnen schrijven over gebeurtenissen in Utopia. De fotoshot was voor een cover van Veronica magazine. De bewoners zijn dan ook lang bezig geweest met de voorbereidingen hiervan. Zo gingen de dames in ondergoed wat sommige nogal onzeker maakte. Armanda deed zelfs niet mee hierdoor. Wat later houden de dames een kussengevecht compleet met rondvliegende veertjes. Er zijn verschillende scenes die vast worden gelegd en uiteindelijk komen de mannelijke bewoners er ook bij. Ook wordt er nog een groepsfoto gemaakt en dan zit de lange dag er weer op. Wil je alle details van de shoot terug zien? Geen probleem! We hebben namelijk twee filmpjes zodat je alles nog eens op je gemak terug kunt kijken :).

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 19:51

    Waarom deed Armanda niet mee is dat niet veganistisch genoeg , van de week stond zij nog in haar beha toen ze dat velletje aantrok. Zo dik is ze niet dat ze zich moet schamen.

    • Klaverboer at 02:03

      Gea, ze hoeft zich inderdaad niet te schamen, maar er is een verschil tussen omkleden en pontificaal in lingerie voor de camera staan! Ik vind ondanks dat ik een echte carnivoor ben, haar een mooi, lief en zacht persoon. Daar hoeft ze voor mij niet uit de kleren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *