Ontstaat er een nieuwe samenwerking tussen Manon, Adriaan en Sanne?

Ontstaat er een nieuwe samenwerking tussen Manon, Adriaan en Sanne?

Manon heeft toen zij Utopia 2 binnenkwam laten weten dat ze een crêpe foodtruck wil beginnen. Ze ziet daarom een samenwerking met Adriaan, die ook een foodtruck wil wel zitten. Ze wil dat zij beiden een gezamenlijk doel hebben om naar toe te leven om elkaar te motiveren in moeilijke tijden. Adriaan voelt zich vereert maar legt haar wel uit dat Sanne hier ook bij mee wil helpen. Samen werken ze vervolgens een aantal ideeën door. Ze bespreken onder andere de logo’s, de materialen die ze nodig hebben en de eventuele openingsdag. Hoewel het lijkt dat de twee geboren zijn om samen te werken beseft Adriaan zich dat ze van Sanne geen vijfde wiel aan de wagen mogen maken. Manon begrijpt dat Adriaan Sanne wil betrekken maar laat duidelijk weten dat ze liever alleen met Adriaan samenwerkt. Samen denken ze na over wat Sanne haar rol kan zijn in het geheel. Adriaan besluit het hier morgen met Sanne over te hebben. Te gek, ik heb er zin in vervolgt Adriaan waarna hij Manon een high five geeft.

Wat later besluit Adriaan al met Sanne te gaan praten. Wij zouden Adje Patatje doen begint Adriaan. Maar dat wordt het niet vraagt Sanne. Jawel, maar… antwoordt Adriaan die zijn zin niet af kan maken. Alleen net even anders, want je gaat samenwerken met Manon vult Sanne aan. Adriaan legt inderdaad uit dat dit Manon haar voorstel is maar dat hij zijn samenwerking met Sanne niet direct van de kaart wil vegen. We kunnen het ook met zijn drieën doen stamelt Adriaan die erg nerveus lijkt om Sanne het nieuws te brengen van Manon haar idee. Manon en Adriaan willen vanuit 1 kraam zowel Adje Patatje als Manon haar Mrs. Crêpe runnen, maar willen Sanne vragen als een soort vliegende keep. Maar ik ben ook aandeelhouder, zij staat niet boven mij hoor verzekert Sanne hem die de bui al ziet hangen. Ik ga wel even met haar praten. Shit fluistert Adriaan terwijl hij zich probeert te verschuilen. Aangezien Adriaan niet uit zijn woorden komt praat Manon haar even bij. Leuk idee antwoordt Sanne. Manon stelt daarna voor om het geld dat ze verdienen met het insectenhotel van Adriaan, de kunst van Sanne en de kaarshouders van Manon wordt geïnvesteerd in de foodtruck. En als iemand zich er niet hard genoeg voor inzet dan mogen we dat ook tegen diegene zeggen zegt Manon. Absoluut antwoordt Sanne. Laten we hopen dat er iets moois ontstaat bij dit drietal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *