X

Hoe verliep de eerste avond van Tamlyn?

Afgelopen avond hebben de bewoners een standhouders borrel gehad met de standhouders van de sprookjesmarkt van aankomende zondag. Het was een gezellige avond waarin nieuwe bewoonster Tamlyn de bewoners een beetje beter heeft leren kennen. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en de ochtend is alweer voorbij. Maar wat gebeurde er deze ochtend allemaal?

Tamlyn haar eerste nacht zit erop en aan Romy vertelt ze dat ze kort maar toch lekker heeft geslapen. Vervolgens gaat de nieuweling haar make-up doen. Jessie en Billy worden weer samen wakker ondanks het feit dat de twee geen relatie meer hebben. Ook de andere bewoners worden langzaam wakker. Ramona begint haar dag samen met Rob in de sportschool en Romy is druk bezig met de voorbedingen van haar presentatie. Na de koeiendiscussie wil ze de groep vertellen wat er nodig is voor de koeien en waarom de koeien moeten blijven. Ook Ramona en Billy werken even later een presentatie uit. De dames willen naar Las Vegas en willen hun plan aan de groep presenteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings