X

Volgens Karin moet Utopia veranderen waardoor het voor iedereen beter wordt

Doordat Jessie en Boyd besloten hebben dat ze gaan overstappen naar de minimalisten en het gedoe over de structuur van gisteren praten velen bewoners hierover. Zo deden Karin en Ramona dit afgelopen avond ook.

Jeroen, Rob en René hebben al plannen voor een nieuwe structuur maar andere bewoners laten zich ook horen. Zoals we weten heeft Karin moeite met Utopia 4.0 en dan met name het verschil van verdeling van geld tussen de ondernemers en minimalisten. Ze besluit daarom met Ramona te praten wat er allemaal moet veranderen. Volgens Karin is er een oneerlijke verdeling in Utopia. Als je Utopia in komt begin je onderaan de ladder en wordt er niet naar je geluisterd. Beide zijn het erover eens dat de mannen op dit moment alleen maar bezig zijn met een macht spelletje en daardoor niet een juiste structuur kunnen verzinnen. Wij moeten in Utopia iets creëren, waar we allemaal beter van worden merkt Karin op. Maar zal ze zich er ook echt hard voor maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Reacties (1)

  • ik denk het niet anders hadden zij het wel eerder gedaan, zij hebben toen ook niet op hun gestemd

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings