Jessie en Boyd willen minimalist worden

Jessie en Boyd willen minimalist worden

Boyd en Jessie besluiten zich even af te zonderen na het centraal over het zakgeld. De grootverdieners hebben nogal wat kritiek gekregen en inmiddels zijn ze er helemaal klaar mee. De twee gaan met pensioen en willen wel eens zien hoe de groep het er vanaf brengt zonder hen. Het lijkt Jessie ook een goed idee om meteen over te stappen naar de minimalisten, aangezien hij en Boyd toch al hun werkzaamheden neerleggen. De twee gepensioneerden hebben samen nog 6000 euro zakgeld achter de hand en daar komt als minimalist nog 100 euro per maand bij, per persoon. Daar kunnen wij het de hele zomer wel mee uitzingen merkt Boyd op. Gewoon de hele zomer golven, chillen en bruin worden voegt hij eraan toe. Jessie ziet op zijn beurt het leven als een minimalist wel zitten en stelt voor om maandag pas officieel over te stappen, zodat de twee eerst nog hun eigen producten in de uitverkoop kunnen gooien. Vervolgens lopen de twee minimalisten in wording weer terug naar de loods. Daar overhandigt Jessie zijn map aan Jeroen Rob en René. Dat drietal is tenslotte druk aan het vergaderen over de toekomst van Utopia 4.0.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 14:37

    Hoe komen die 2 aan zoveel zakgeld? Echt niet allemaal Door eerlijk te verdelen. Ratten zijn het. En je gaat mij niet wijs maken dat ze nou echt zoveel verkocht hebben. Hard gewerkt hebben ze zelf ook niet. Trouwens heb ik nog nooit iemand in die kleding zien lopen.

  2. Jans at 11:47

    wanneer kunnen we weer stemmen? zou beter zijn alleen de kijker mag stemmen en niet de bewoners
    zou een vooruit gang zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *