Volgens Karin moet Utopia veranderen waardoor het voor iedereen beter wordt

Volgens Karin moet Utopia veranderen waardoor het voor iedereen beter wordt

Doordat Jessie en Boyd besloten hebben dat ze gaan overstappen naar de minimalisten en het gedoe over de structuur van gisteren praten velen bewoners hierover. Zo deden Karin en Ramona dit afgelopen avond ook.

Jeroen, Rob en René hebben al plannen voor een nieuwe structuur maar andere bewoners laten zich ook horen. Zoals we weten heeft Karin moeite met Utopia 4.0 en dan met name het verschil van verdeling van geld tussen de ondernemers en minimalisten. Ze besluit daarom met Ramona te praten wat er allemaal moet veranderen. Volgens Karin is er een oneerlijke verdeling in Utopia. Als je Utopia in komt begin je onderaan de ladder en wordt er niet naar je geluisterd. Beide zijn het erover eens dat de mannen op dit moment alleen maar bezig zijn met een macht spelletje en daardoor niet een juiste structuur kunnen verzinnen. Wij moeten in Utopia iets creëren, waar we allemaal beter van worden merkt Karin op. Maar zal ze zich er ook echt hard voor maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *