Ramona biecht op bij Arjuna dat ze af en toe een snoept

Ramona biecht op bij Arjuna dat ze af en toe een snoept

Een nieuwe dag is aangebroken. En vanmorgen kwam Arjuna langs in Utopia, speciaal om Ramona met haar afvalproces te helpen.

Arjuna wordt hartelijk ontvangen maar Ramona wil voor het weegmoment even praten. Ze laat weten dat ze het gevoel heeft dat ze niet is afgevallen. Ik heb het moeilijk met mijn voeding voegt ze eraan toe. Vervolgens biecht ze op dat ze met haar veganistische dieet soms stiekem iets te snoepen pakt. Maar ik ga het niet meer doen benadrukt ze. Arjuna geeft vervolgens het advies om een dieet te volgen waar ze zelf achter staat want anders werkt het averechts. Vervolgens lopen de twee naar binnen en Arjuna pakt de weegschaal erbij. Wanneer Ramona op het toestel gaat staan, wordt haar slechte voorgevoel werkelijkheid. 103,9 leest Arjuna voor. Dit betekent dat Ramona de afgelopen zeven dagen 400 gram is aangekomen. Een kleine tegenvaller dus maar ze is erop gebrand om er weer flink tegenaan te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:34

    Ze wil hier blijven om nog meer kilo’s kwijt te raken. Als dát het uiteindelijke doel is, gaat ze dus nooit weg hier. En buiten de poort zijn de kilo’s helemaal snel terug!

  2. Margriet at 17:17

    Ramona snoept niet af en toe,ze is een stiekeme eter. En houd zichzelf echt voor de gek. En dus misleid alles en iedereen. Dus dat afvallen gaat haar hele leven duren. Dus zal ze nooit haar correcties en m operaties krijgen.

  3. Mar at 09:26

    Nou kom een keer wat snoepen moet kunnen hoor
    Je hoeft niet je hele leven Tee ten als een konijn
    Als je het met mate doet af en toevwat snoept moet dat kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *