X

Ramona is erg onzeker over zichzelf

Ramona barstte tijdens het korte centraal van vandaag in tranen uit. Ze vertelde aan de groep dat ze niet zo lekker in haar vel zit. In dit nieuwsbericht lees je terug waarom Ramona zo verdrietig is.

Ramona vertelt aan de groep dat ze bijna 17 maanden in Utopia zit. Maar dit is de moeilijkste tijd voegt ze eraan toe met een trillende stem. Ik heb het zwaar op dit moment. Ik heb geen controle over de situatie en het breekt me op voegt ze eraan toe. Ik weet op dit moment ook even niet wat ik met mijn emoties aan moet. Ik twijfel over mezelf en hoe ik eruit zie. En ik kan geen masker meer opzetten wil daarom open kaart spelen. We zijn er allemaal voor je reageert Billy. En krijgt al snel een knuffel van haar twee vriendinnen Billy en Romy. Zou deze emotionele bui ook een beetje te maken hebben met haar gevoelens voor Bas?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Reacties (8)

  • Tjonge, 17 maanden zeg, en dan hebben ze het erover dat Jessie er zo lang zit?

  • Ze leest vast mee op Utopia-tvshow .nl, ze zag dat ze maar op plek 11 stond en dus niet zo populair is.

  • Het heeft ook te maken met het feit dat er opnieuw twee slanke vrouwen binnen kwamen natuurlijk. Zij is nu de enige ''volslanke'' daar. Ze durfde ook niet naar de gym met Bas en die twee nieuwe, die ook weer slank zijn.

  • Jammer, ook volslanke vrouwen kunnen heel mooi zijn. Dan moet ze zich eerst van binnen ook mooi voelen, dan straalt dat door naar buiten. Andersom ook, als ze niet goed in haar vel zit.

  • Gewoon naar huis,gaan werken en sparen. Dan komt het misschien toch nog goed.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings