X

Jacco noemt Billy een dom wijf

Ruzie in Utopia land! Billy leek tijdens de ondernemersvergadering van vandaag een goede bui te hebben maar wat later lijkt het er toch op dat haar humeur wordt verpest. Terwijl Billy naar buiten loopt, denkt ze Jessie haar een sneer hoort geven vanaf zijn dakterras. Verbaasd kijkt Billy omhoog. Waarom doe je zo tegen mij? Heb ik iets fout gedaan vraagt ze. Jessie laat weten dat er niets aan de hand is. Jacco die ook op het dakterras staat, merkt op dat hij geen idee heeft waar Billy het over heeft. Tuurlijk Jacco antwoordt Billy sarcastisch. En voegt eraan toe dat ze er niet van gediend is dat de twee mannen haar belachelijk maken. Maar Jacco laat weten dat hij alleen maar erbij staat. Geïrriteerd loopt Billy verder terwijl de twee mannen op het dakterras elkaar verbaasd aankijken. Nu heb jij het ineens gedaan lacht Jessie. Wat een dom wijf joh zegt Jacco boos. Hij vindt het tijd dat Billy naar huis gaat. Nog iets later besluit Billy naar Jacco te gaan. En legt hem uit dat ze niet zo tegen Jacco wil doen. Ik had het gevoel alsof jij de gemene opmerking van Jessie beaamde. Daarna biedt ze haar excuses aan en zegt dat ze baalt van de situatie. Geruststellend antwoordt Jacco dat het weer goed is en de twee lachen uiteindelijk samen om het misverstand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4.2/5]

Reacties (3)

  • Je kunt beter vragen waar ze geen last van heeft, dat is sneller opgenoemd.

  • Achterdocht, minderwaardigheidsgevoelens, eenzaamheid, verdriet, verlatingsangst, jaloezie, hechtingsprobleem. Enz. Zo kan ik nog eea. opnoemen.
    Eigenlijk verdrietig ook wel. Maar ze kan beter naar huis gaan dan dat heel Nederland dit allemaal ziet...

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings