X

Billy vindt dat er vriendjespolitiek is en dat er gesjoemeld wordt

Billy is tijdens het centraal van vandaag boos weggelopen. Jacco is haar gevolgd en samen praten ze over de situatie.

Ik kan het niet meer aan, vriendjespolitiek en gesjoemel waar je bijstaat zegt Billy in zichzelf. En loopt naar de liefdesbrug om even tot zichzelf te komen. Ze is van mening dat Bas en René onder één hoedje spelen. Jacco komt bij haar staan en het tweetal praat over wat er net tijdens het centraal is gebeurd. Jacco vindt het erg oneerlijk dat Demi en Fay zeggen dat alleen zij op maandelijkse basis geld verdienen. Ik doe elke maand een evenement en zet 8 ruggen om voegt hij eraan toe. Iedereen naait elkaar antwoordt Billy terwijl ze haar hoofd schudt. Ik kan niet geloven dat mensen zo met elkaar omgaan. Jacco is het hier helemaal mee eens en spreekt uit dat iedereen alleen maar zeurt. Het is één grote slangenkuil sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Reacties (3)

  • Pa op al je het woord slangenkuil gebruikt wordt het niet geplaatst en nu gebruiken ze het woord zelf in Utopia een vooruitziende blik.

  • Nounou,er wordt altijd gesjoemeld daar . Alleen valt ze nu zelf buiten de boot.Ik heb al zo vaak gezegd dat ze een.echte boekhouder moeten nemen.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings