Billy vindt dat er vriendjespolitiek is en dat er gesjoemeld wordt

Billy vindt dat er vriendjespolitiek is en dat er gesjoemeld wordt

Billy is tijdens het centraal van vandaag boos weggelopen. Jacco is haar gevolgd en samen praten ze over de situatie.

Ik kan het niet meer aan, vriendjespolitiek en gesjoemel waar je bijstaat zegt Billy in zichzelf. En loopt naar de liefdesbrug om even tot zichzelf te komen. Ze is van mening dat Bas en René onder één hoedje spelen. Jacco komt bij haar staan en het tweetal praat over wat er net tijdens het centraal is gebeurd. Jacco vindt het erg oneerlijk dat Demi en Fay zeggen dat alleen zij op maandelijkse basis geld verdienen. Ik doe elke maand een evenement en zet 8 ruggen om voegt hij eraan toe. Iedereen naait elkaar antwoordt Billy terwijl ze haar hoofd schudt. Ik kan niet geloven dat mensen zo met elkaar omgaan. Jacco is het hier helemaal mee eens en spreekt uit dat iedereen alleen maar zeurt. Het is één grote slangenkuil sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 13:09

    Nounou,er wordt altijd gesjoemeld daar . Alleen valt ze nu zelf buiten de boot.Ik heb al zo vaak gezegd dat ze een.echte boekhouder moeten nemen.

  2. Ria at 12:56

    Pa op al je het woord slangenkuil gebruikt wordt het niet geplaatst en nu gebruiken ze het woord zelf in Utopia een vooruitziende blik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *