Hoe reageren de bewoners na het centraal vol discussie en verwijten?

Hoe reageren de bewoners na het centraal vol discussie en verwijten?

Billy is boos weggelopen tijdens het centraal van vandaag en na afloop is ze nog niet echt rustiger. Ze is helemaal klaar met de gang van zaken rondom de financiën en laat dat weten ook. Ze vindt René absoluut niet geschikt voor de functie en zou liever Floor op die plek zien. Tegen Madilia uit ze haar frustraties. Het klopt allemaal van geen kant, ik vind het walgelijk benadrukt ze. Ik vind het niet kloppen dat ik mijn geld in de bv heb gestoken en dat Bas nu zakgeld wil uitkeren vanuit diezelfde bv. Het is gewoon vriendjespolitiek benadrukt ze. Floor, Madilia en Linda praten ook samen na. Wat hen vooral is opgevallen is dat iedereen de afgelopen week veel kritiek heeft geuit maar dit tijdens het centraal vervolgens niet zegt. Madilia heeft in het centraal gezegd wel interesse te hebben in de financiën, maar kreeg direct kritiek vanuit René. Dit zit haar dwars en ze besluit hier later over met Billy te gaan praten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Floris at 13:31

  Valt me op dat ze allemaal een grote mond hebben maar geen van allen zijn ze in staat om een evenement zonder problemen te draaien. Met discussie en drama in het centraal overleg als gevolg.
  Kennelijk kunnen ze de verantwoordelijkheid gewoon niet aan, ze drinken tijdens een evenement en doen gewoon waar ze zelf zin in hebben zonder aan het evenement zelf te denken.

 2. anneke at 12:40

  Waarom zegt Madilia dit niet in het centraal.
  En René mag gewoon die meiden niet hij vertrouwd ze niet , nu René je ben ook niet te vertrouwen
  Je wil het niet voor niks alleen doen
  En waarom weer Billy uit schelden als mevr Gok zij is die enige die goed geld binnen gebracht heeft met die kussens, waarvan ze alles naar de bv heeft gegeven .

 3. mar at 11:01

  Ach daar hebben we Billy weer is mevr gok even vergeten dat zij van haar wipvriendje het penthouse heeft gekregen wat 8.000 euro heeft gekost
  bah wat een vreselijk mens is dat toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *