Billy en René hebben een goed gesprek over de boekhouding

Billy en René hebben een goed gesprek over de boekhouding

Billy en René zitten samen aan tafel en spreken hun meningsverschil uit, dat tijdens het centraal van vandaag ter sprake kwam. Ze zijn allebei van mening dat niet iedereen meer zomaar rekeningen moet kunnen betalen. Dat moeten de mensen doen die daar verantwoordelijk voor zijn en verder niemand volgens de twee. Verder laat Billy weten dat René de financiën echt heel goed doet. Petje af benadrukt ze. De twee staan vervolgens op en geven elkaar een knuffel. Beiden zeggen dat ze elkaar persoonlijk heel erg lief vinden. In het vervolg willen ze proberen om transparant en eerlijk te zijn over alle financiële uitgaven. Er wordt besproken hoe ze dat gaan aanpakken en alles lijkt weer goed te zijn. Maar voor hoe lang?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *