Linda is bijna jarig en Madilia en Floor verzinnen een cadeau

Linda is bijna jarig en Madilia en Floor verzinnen een cadeau

Madilia en Floor zitten op het buitenzitje van het cordwood en bespreken wat voor leuks ze maken of geven aan Linda. Ze is namelijk volgende week jarig. Verschillende ideeën worden geopperd maar nog geen één idee is goed genoeg. Floor had al aan Cemal gevraagd of hij een lapdance kan geven aan haar. Hij reageerde nog niet heel enthousiast en de vrouwen denken dat dit komt omdat Romy nogal jaloers is aangelegd. Cemal heeft Floor laten weten dat hij er even over na gaat denken. Als Cemal aan komt lopen en de vrouwen vertelt dat hij heeft nagedacht over hun voorstel en dat hij het gewoon gaat doen, zijn harstikke blij. Ze denken dat Linda dit helemaal geweldig gaat vinden. Buiten dit willen Madilia en Floor een armbandje en een tas maken. Een grote bos bloemen kunnen ze in de tuin plukken. Het mag natuurlijk niet veel kosten aangezien de bewoners niet zoveel zakgeld hebben komende tijd. Maar de vrouwen denken dat Linda heel blij gaat zijn met de lapdance.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *