Romy gaat het uitmaken als Cemal een stripact geeft

Romy gaat het uitmaken als Cemal een stripact geeft

Cemal en Johan zitten achter de computer en wekken al snel de interesse van hun bewoners. Vooral de tweeling zijn niewsgierig waar de twee mee bezig zijn. Cemal vertelt dat ze een ladies night willen organiseren. Dit nieuws gaat als snel door de loods en bereikt ook Romy. Romy wil van Cemal weten wat de ladies night precies inhoud. Hij  vertelt dat het een avond voor vrouwen zal worden met dansshows, eten en vrouwelijke speeltjes. Even serieus antwoordt Romy. Ook Billy ziet dit evenement niet zitten. Ik vind het een beetje goedkoop voegt ze eraan toe. Wat later bespreekt Romy het evenement met de tweeling.  Als hij gaat strippen, dan maak ik het meteen uit zegt ze  standvastig. Demi en Fay moeten lachen maar Romy is echt serieus. Ze vindt een evenement goed, maar ze is niet van plan Cemal te delen met andere vrouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Ria Fiole at 07:41

    Als het mijn vent was geweest had ik net zo gereageert als romy.
    Waarom strippen in utopia,lekker boeiend zeg,oprotten met die cemal.

  2. Willem at 06:23

    Jaloezie ten top!!! Cemal moet zich niets aantrekken van Romy.
    Alsof zij alles voor hem gaat bepalen.
    Als het haar niet bevalt dan gaat zij toch lekker weg bij hem.
    Ben benieuwd of Cemal nu wel stevig in zijn schoenen zal staan.

  3. Ina at 16:59

    En paaldansen dan Romy, dan zitten er ook mannen te kijken. En Billy vind het goedkoop, moet echt lachen, als er een mannen avond zou worden gehouden, was het prima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *