Gaat Bas Linda helpen met afvallen?

Gaat Bas Linda helpen met afvallen?

Het botert nog steeds niet echt tussen Linda, die flink wat kilo’s wil afvallen en haar trainer Beau. Beau en Bas trekken zich even terug achter de bar om te praten over de afval proces van Linda. Volgens mij heb jij een beetje de pee erin wat betreft het helpen en begeleiden van Linda zegt Bas. En daar zit een kern van waarheid in. Het is haar ding. Ik denk dan als je een doel hebt, dan ga je daar honderd procent voor. Ik erger mij eraan als ik ook maar iets zeg over het afvallen antwoord ze. Bas hielp eerder Ramona met het verliezen van de kilo’s en dat was een doorslaand succes. Het is belangrijk dat je hard bent en dat is niet echt iets voor jou zegt hij tegen Beau. Ramona irriteerde zich ook, maar uiteindelijk is ze wel vijftig kilo afgevallen en mij hartstikke dankbaar voegt hij eraan toe. Volgens Beau kan Bas misschien wel iets betekenen in het afvalproces van Linda. Of de aanpak van Bas goed zal vallen bij Linda is nog maar de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *