Er zijn wederom frietjes verdwenen

Er zijn wederom frietjes verdwenen

Van de week heeft Noah voor acht personen friet gesneden en nu lag er nog maar voor vier personen in Le Luifel.  Ik hoop dat ik het heel erg goed mis heb mompelt boze Noah. Demi slaat haar handen voor haar gezicht als ze het hoort. Nee, het is toch niet waar. Weer hetzelfde als met die frikandellen roept ze verbaasd uit. Demi haalt ook de poppen erbij die vannacht door Jacco en Johan zijn voorzien van een dikke laag make-up. Daar waren Demi en Fay ook niet erg blij mee. Ja, inderdaad. Alles is helemaal niet relaxt volgrns Noah. En laat weten dat hij geen grapjes meer uit zal halen in Utopia. Hij wil namelijk serieus genomen worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Klitzekleine at 21:22

    Wat ik erg vervelend vind is dat dit is nu al 1000.keer dat iets gevreten/gedronken wordt overnacht en sbs6/talpa die cameras op elke boom heeft kan ons niet laten zien wie was het dan??? Slecht werk gewoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *