Linda en Beau evalueren het afval proces

Linda en Beau evalueren het afval proces

Beau is al enige tijd bezig met het afvalproject van Linda. Sinds Linda in Utopia is gekomen en is zij 2,5 kilo afgevallen. Maar dat is niet al te soepel gegaan.

Hoewel het sporten goed gaat, lukt het Linda nog niet helemaal om van al het lekkers af te blijven. Dat brengt Beau in een lastig parket laat ze weten. Ik merkt dat Linda het niet kan waarderen als daar wat van wordt gezegd. Het werkt ook niet voor mij om al het eten buiten te sluiten. Dan gaat het maar een paar weken goed. Als ik af en toe wat kan snoepen en toch nog afval, dan ben ik dik tevreden zegt Linda. Het maakt het voor Beau lastig om haar op de door haar beoogde wijze te helpen. Linda wil op haar beurtvvasthouden aan de manier waarop zij het nu aanpakt. Daar voel ik me goed bij benadrukt ze. Beau besluit wat betreft het voedingsadvies iets meer afstand te nemen. De vrouwen spreken af en dat ze meningsverschillen vooral niet tussen hen in laten staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *