Madilia praat het met René uit na het heftige centraal

Madilia praat het met René uit na het heftige centraal

Madilia zocht afgelopen avond René op in de werkschuur om met hem te praten over het afgelopen centraal. Er wordt al een aantal dagen gesproken over de financiën. Wie er wel goed voor zou zijn en wie niet. Madilia heeft naast Floor ook interesse getoond in de functie. Maar ze kreeg het idee dat René hier niet voor open stond. Ze besluit dan ook om er met hem over te praten. Ik vind dat je je werk super doet. En ik zeg ook niet dat wij op de finance moeten. Maar ik gaf alleen aan dat het me best interessant lijkt, snap je begint Madilia kalm. René is blij dat Madilia rustig naar hem toe komt en laat weten dat het zeker niets persoonlijks naar haar was. Het was gewoon even alle meningen en mensen bij elkaar voegt hij er zuchtend aan toe. Ik vind cijfertjes leuk. Ik zie het niet als een straf. En met Cemal wist ik dat het werk gedaan werd. Het is niet moeilijk. Maar het zeker veel gaat René verder. En ik heb het idee dat veel bewoners heel negatief zijn als er ook maar iets verkeerd gaat. Maar ondertussen veel bewoners ook regelmatig lui zijn en de financiën niet zouden aankunnen. Dan doe ik het liever helemaal zelf. Dan komt het af benadrukt hij.  De twee blijven nog lang door praten over transparantie voor de financiën en hoeveel tijd en werk het zal kosten voor wie er dan ook uiteindelijk op de taak komt te staan. Het is in ieder geval weer uitgesproken tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *