X

Chipp heeft de letters C en H op de vloer gespoten

Gisteren kwamen de bewoners erachter dat er in de nacht de letters C en H op de vloer van de loods zijn gespoten. Wie de dader was, was een raadsel. Linda was absoluut niet te spreken over de actie en noemde het behoorlijk aso. Maar inmiddels is de dader bekend. Het blijkt namelijk dat Chipp deze actie heeft ondernomen en de vloer dus heeft onder gekalkt. Jacco en Billy spreken hem erop aan De vloer was duur en ze vinden het absoluut niet kunnen dat hij los is gegaan met spuitverf. Chipp geeft zijn mede bewoners gelijk en zegt dat hij het niet zo bedoeld had. Ik heb mij niet goed gerealiseerd wat mijn actie teweeg zou brengen en zal daarom de verf van de vloer halen voegt hij eraan toe. Met een spons en terpentine in de hand gaat hij niet veel later aan de slag. Het mysterie is opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Reacties (2)

  • Ik vraad me teeds meer af oj iedereen ze wel op een rijtje hebben wat een actie's qwwr een vloer naar de kl,,,,,,

  • Ik vraag me steeds meer af of iedereen ze wel op een rijtje hebben wat een actie's gewoon weer een vloer naar de kl,,,,,,

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings