Wie heeft de letters C en H op de vloer gespoten?

Wie heeft de letters C en H op de vloer gespoten?

Utopia heeft weer een mysterie erbij gekregen want vannacht zijn er plotseling de letters C en H op de vloer van de loods gespoten. Linda uit haar ongenoegen bij Floor en Madilia. Ik kan er met mijn hoofd niet bij zegt ze tegen hen. En voegt eraan toe dat ze het in het centraal van morgen haar irritatie wil uitspreken naar de groep. Volgens Floor heeft dit niet veel zin, aangezien niemand zal toegeven dat hij of zij het heeft gedaan. En probeert te bedenken waar de letters voor kunnen staan. Hoewel het Cemal zijn initialen zijn kunnen de drie het niet geloven dat hij dit heeft gedaan. Wie de dader is boeit Linda niet laat ze weten. Ik wil alleen mijn punt maken. Ik vind het behoorlijk aso zegt ze  geïrriteerd aan het eind van het gesprek. Zal de uiteindelijke dader alsnog bekend worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 01:24

    Nee hoor, je kunt niet ongezien het terrein op en de poort is dicht en dan nog al die camera’s . Echt onmogelijk ongezien daar te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *