Bloeit er toch iets op tussen Madilia en Noah?!

Bloeit er toch iets op tussen Madilia en Noah?!

Sinds de date van Noah en Madilia zoeken de twee  elkaar regelmatig op. Vandaag zijn ze samen een korte wandeling aan het maken in het bos. De twee bespreken wat ze vandaag hebben gedaan en wat er in de aankomende tijd gaat gebeuren. Madilia luistert aandachtig naar de verhalen van Noah. De wandeling wordt beëindigd doordat de volgende paaldansles op de agenda staat. Ga jij paaldansen?” vraagt Madilia. Nee joh zegt Noah, ga jij? Als Madilia aangeeft dat ze mee doet zegt hij liefkozend dan ga ik alleen naar jou kijken.  Madilia verwacht niet anders van hem. Zal er dan toch iets opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *