Jacco is gefrustreerd omdat de ijssalon verplaatst moet worden

Jacco is gefrustreerd omdat de ijssalon verplaatst moet worden

Bas, Billy en Romy staan buiten te kletsen, als Jacco erbij komt om iets mede te delen. Jacco is namelijk gefrustreerd, want hij heeft net van Beau te horen gekregen dat de ijssalon weg moet. Volgens Beau zit de ijssalon in een afgelegen hoekje tijdens de markt en moet hij dus naar een andere plek. Weet je hoeveel werk ik daarin heb zitten? En nu moet hij weg vervolgd Jacco geïrriteerd. Alle vier de bewoners zijn het erover eens dat het onzin is om de ijssalon te verplaatsen. Volgens Bas kan Beau het probleem gemakkelijk oplossen door daar meer kraampjes neer te zetten rondom die hoek, daarbij staat Romy’s buitenbar ook in de buurt. Van een afgelegen hoek is er dus geen sprake. Mensen moeten hier nog zoveel leren zucht Billy. Het drietal probeert Jacco gerust te stellen. Volgens hen hoeft de ijssalon niet verplaatst te worden en zal dit ook niet zo snel gebeuren, in ieder geval niet zonder overleg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:29

  Waarom wordt dat niet gevraagd , en beslissen Bas Billy en Romy dat.
  Gaat het niet zo we overleggen dat even
  Ook met de buiten wc hebben ze dat zo besloten zonder aan de andere te vragen.
  Maar ja als Bas het zegt heeft hij Beau mee en met Chemal is Romy het eens,
  Dus stemmen heeft geen zin de andere moeten het er maar mee doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *