Linda heeft een grote bestelling gekregen

Linda heeft een grote bestelling gekregen

Wat gebeurd er momenteel nog meer in huize Utopia? In dit bericht lees je een samenvatting zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Jeroen is druk in de weer met zijn muziek. In de bistro neemt hij een nieuw nummer op. Kritisch luistert hij zijn eigen zangkunsten af en toe na en begint dan met het opnieuw inzingen van zijn nummer. Ook Linda is bezig met haar passie. In de keuken gaat ze aan de slag met haar bakspullen. Er zijn namelijk 65 cupcakes en een taart voor 12 personen besteld. Gelukkig hebben Madilia en Beau belooft om haar te helpen met het decoreren. Er hangt nog steeds een gespannen sfeer tussen Demi en Fay. Ondanks het feit dat ze wel de hele dag met elkaar doorbrengen. Als de twee wat later op de zitzakken zitten, beginnen er weer tranen over Fay haar wangen te rollen. Bezorgd kijkt Demi naar haar zus maar veel troostende woorden heeft ze niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *