Fay verdrietig door Demi en huilt uit bij Chipp

Fay verdrietig door Demi en huilt uit bij Chipp

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Demi niet lekker in haar vel zit. Ze vindt het moeilijk dat Fay zoveel met Chipp optrekt. Op zijn beurt vindt Chipp het weer vervelend dat Demi vaak chagrijnig is en snel in de slachtofferrol kruipt. Fay lijkt er midden tussenin te zitten. Ook vannacht is het weer raak en is er weer gedoe tussen Chipp en Demi. Als Fay voor het slapen gaan nog even langs Chipp gaat, breekt ze. Snikkend ligt ze tegen hem aan. Liefkozend probeert Chipp haar te troosten. Fay laat weten dat ze niet begrijpt waarom ze het niet gewoon gezellig met z’n drieën kunnen hebben. Jullie kunnen gewoon zo weinig van elkaar hebben zucht ze. Ik begrijp waar dit vandaan komt maar voel mij er echt rot over voegt ze eraan toe. Chipp vindt het op zijn beurt duidelijk moeilijk om Fay zo te zien en trekt haar dicht tegen zich aan. Ik wil niet dat je verdrietig bent fluistert hij zachtjes. Als de tranen na lange tijd weer gedroogd zijn, loopt Fay weer terug naar de safezone om bij Demi te slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *