Er heerst een zeer ongemakkelijke situatie tussen Fay en Demi

Er heerst een zeer ongemakkelijke situatie tussen Fay en Demi

Er heerst een ongemakkelijke sfeer tussen Demi en Fay. Dit komt allemaal door een discussie van vannacht. Demi geeft aan dat Fay niet hoeft te kiezen tussen haar en Chipp. Fay geeft aan dat het wel zo voelt en dat ze weet dat het niet langer zo kan. Chipp en Demi liggen elkaar totaal niet. Wat ga je kiezen dan vraagt Demi geschrokken. Ja, weet ik nog niet, er valt niks te kiezen antwoordt Fay geïrriteerd. Het onderwerp blijft de hele week terugkomen en ze weet duidelijk niet wat ze met de situatie aan moet.  Zo vindt Demi het maar raar dat Fay wil kiezen maar kan hier niet zoveel aan doen. Tussen mij en Chipp gaat het toch niet veranderen, dan moet je zelf maar bepalen wat je doet voegt ze eraan toe. Fay schudt haar hoofd en reageert dat ze dit ook heus wel doet. Ik vind echt niet dat dit normaal gaat benadrukt ze. Demi probeert vervolgens de situatie te redden en geeft aan dat het normaal is dat dit gebeurd omdat zij zo close zijn. Maar Fay is er helemaal klaar mee. Als Demi vraagt of Fay zich door het gesprek nog kutter voelt, antwoord ze op dit moment even niets te voelen. Geïrriteerd gaan de twee naar binnen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *