Een aantal bewoners vinden dat de winstverdeling flink moet worden aangepakt

Een aantal bewoners vinden dat de winstverdeling flink moet worden aangepakt

Billy, Cemal, Bas, Linda en René hebben een gesprek gehad over de huidige financiën van Utopia. Bas is het oneens met het huidige beloningssysteem. Als we met zijn allen een evenement draaien en iemand bijvoorbeeld de hele dag druk bezig is achter de bar, terwijl anderen kunnen rondlopen wijn drinken en dingen kopen legt hij uit. En iedereen uiteindelijk een even groot percentage krijgt, dat is toch niet eerlijk voegt hij eraan toe. Billy is het hier helemaal mee eens. René is het ermee eens dat het in ieder geval de standaard zou moeten zijn om de markt met zijn allen op en af te bouwen. De conclusie uit het gesprek is dat iedereen een deel van de winst zou moeten ontvangen, gebaseerd op de hoeveelheid werk die zij hebben verricht. Als je niks hebt gedaan, dan krijg je gewoon niks benadrukt Bas. De bewoners zijn het hier mee eens en Billy  heeft daar nog wat aan toe te voegen.  Hierdoor kun je iemand er ook op aanspreken, dat zij minder geld krijgen doordat er minder werk is gedaan. René vindt dat ze op één lijn zitten. De verdeling van het zakgeld wordt ook nog besproken. Bas vindt het onzin dat er een standaard bedrag wordt gegeven, terwijl sommige mensen geen enkele taak uitvoeren en andere juist uren bezig zijn. Ik vind dat er enkel geld moet worden gegeven op het moment dat iemand taken verricht. Is dit menselijk vraagt René zich af. Het stel heeft besloten vanmiddag bij elkaar te komen om hier verder over te discussiëren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *