De bewoners genieten van hun weekend in Utopia

De bewoners genieten van hun weekend in Utopia

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. Wat is er tot nu toe deze ochtend gebeurd? Dat lees je in deze samenvatting terug.

Er zijn nog maar een paar bewoners uit de veren, de rest ligt nog lekker te slapen. Het is immers zondag, er wordt genoten van het weekend. René was wel vroeg uit bed en heeft de stallen al schoongemaakt. Daarna geniet hij van een lekker kopje koffie. Noah heeft vroeg in de morgen achter de computer gezeten en is ook al druk bezig geweest om de bar schoon te maken. Hij pakt er ook een kopje koffie bij en leest wat. Cemal komt later op de ochtend bij hem zitten. Samen kletsen ze wat. Beau en Romy maken zich klaar om te gaan sporten. Kortom rust in de mini samenleving! We komen snel terug met meer nieuws. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *