Het familiebezoek van Floor verliep niet al te goed

Het familiebezoek van Floor verliep niet al te goed

Floor had gisteren familiebezoek en daar hebben we nog niet over geschreven.  Hoe verliep het precies? Nou niet zoals we gewend zijn. We zagen meer streamlocks dan gezellige momenten. De vriend van Floor kwam ook naar Utopia en toen Jeroen een hand kwam geven ging het mis. De vriend van Floor liet duidelijk merken dat hij niet blij is met Jeroen. Waar hij dan ook een opmerking over maakte. Dit natuurlijk allemaal om het feit dat Jeroen en Floor samen in een bed hebben gelegen. Verder zou haar vriend graag willen dat Floor meegaat op reis. Hoe lang houdt ze het nog vol in Utopia?

Terug naar afgelopen avond. Want wat gebeurde er nog meer? De bewoners speelde gezellig een spelletje poker. Compleet met hapjes erbij. Billy leidt het spel en de rest helpt Romy, die het nog niet helemaal begrijpt. Het is een gezellig, knus avondje. Misschien werkt dit als afleiding van de stemronde…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:31

  Dat kon je verwachten dat hij er niet zo vrolijk van is om wat Floor en Jeroen doen.
  Maar was hij nier op reis en lieten ze elkaar niet vrij.
  Nu gaat hij Floor dwingen om met hem mee te gaan

 2. David at 11:46

  Waarom staat er een foto van Bas bij dit artikel?

  Kennelijk heeft de vriend van Floor niet goed opgelet. Hij kan beter boos op Floor worden in plaats van op Jeroen.
  Want Floor heeft alle initiatieven genomen om bij Jeroen in bed te kruipen. Jeroen geeft zelfs meerdere keren aan dat hij niet eens op Floor valt. En daarnaast is er (nog?) niks gebeurd tussen J & F.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *