Noah en Madilia hebben hun eerste date gehad

Noah en Madilia hebben hun eerste date gehad

Afgelopen avond heeft Noah zijn eerste date. Samen met Fay heeft hij voor Madilia een kampvuurtje gemaakt en kruipen ze samen op een zitzak. De setting is heel romantisch en de sfeer iets minder. Dit is je date, take it or leave it. Vind je het niet romantisch begint Noah erg subtiel. Het blijft een beetje stil bij Madilia en iedereen voelt de ongemakkelijke sfeer. Dus vind je het leuk, of niet?” gaat Noah verder. Super leuk antwoord Madilia droog. De andere bewoners op de zitzakken proberen er nog wat van te maken. Jullie moeten elkaar gewoon beter leren kennen laat Romy weten. En vuurt vervolgens een aantal vragen af op Noah over bijvoorbeeld het lievelingseten van Madilia. Noah weet deze vragen feilloos te beantwoorden. Andersom weet Madilia helemaal niks en ze besluit naar binnen te gaan om iets warmers aan te doen. Als Madilia terug is laat de rest van de groep het tweetal alleen. Voor Madilia wordt de situatie er niet prettiger op. Ik vind dit ongemakkelijk legt ze uit. Noah babbelt er op los en de sfeer wordt langzaam meer ontspannen. De twee lijken het nog aardig gezellig te hebben op de zitzak.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mar at 12:01

    Gek ze vind niks leuk alleen roddelen vind ze leuk vraag me toch echt wat zij en floor zoeken in Utopia
    ze voeren net als nog een paar andere geen donder uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *