Noah denkt dat hij stemmen krijgt maar ziet Utopia als een spel

Noah denkt dat hij stemmen krijgt maar ziet Utopia als een spel

Noah en Madilia zaten afgelopen avond op de schommelbank en al snel komt de stemronde ter sprake. Aanstaande dinsdag is het zover en Madilia is bang dat ze stemmen gaat krijgen. Noah laat weten dat hij ook bang is dat hij stemmen gaat krijgen. Maar Madilia kan dat niet geloven, hij is er immers nog maar net en iedereen loopt met hem weg. Noah vat het niet persoonlijk op als hij stemmen zou krijgen. Voor hem is het gewoon een spelletje. Madilia vertelt dat ze hier toch anders over denkt. Ik denk wel dat ik het heel moeilijk zou vinden als ik stemmen krijg voegt ze eraan toe. Noah vindt op zijn beurt niet dat ze de stemmingen moet zien als een persoonlijke aanval, het is gewoon part of the game. Madilia antwoordt dat ze eraan moet denken dat het een spel is maar liever ziet zij Utopia als een avontuur of experiment. Denk jij dat de twee stemmen krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:25

    Madilia krijgt zeker stemmen een stuk of 6.
    Jeroen krijgt ook stemmen zeker 15.
    Noah krijgt geen stemmen bijna iedereen mag hem wel omdat hij veel lacht.

  2. Anna at 09:28

    Ik hoop wel dat ze stemmen krijgt n ook Billy en een van die tweelingen en zou mooi zijn 4 op de bank zet dan bas er ook maar bij en Billy er uit en dat ruimt op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *