De bewoners luieren in de zitzakken

De bewoners luieren in de zitzakken

De avond in Utopia blijkt rustig te beginnen. Een paar bewoners hebben plaats genomen op de zitzakken en kletsen gezellig met elkaar. De bewoners vertellen elkaar verhalen over vroeger en daar wordt hartelijk om gelachen. Ook de neuscorrectie van Billy komt aan bod, iedereen is erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken. Jacco probeert Billy bang te maken en met sterke verhalen over neusoperaties. Hier trapt ze helaas voor Jacco niet in. De bewoners genieten volop van het avondzonnetje, de één probeert een beetje bruin te worden en de ander doet een klein dutje. Er wordt nog lekker gekletst en er hangt een ontspannen sfeer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *