Fay vertrouwt Linda, Floor en Madilia voor geen meter

Fay vertrouwt Linda, Floor en Madilia voor geen meter

Aankomende dinsdag is de stemronde in Utopia. En dat maakt iedereen kwetsbaar. Dat beseft Fay zich ook en ze begint zich zorgen te maken. Dit besluit ze te bespreken met Chipp.

Fay denkt dat er mensen op haar gaan stemmen doordat ze kattig en fel reageert. Dat geldt dan ook voor mij of Bas of Billy, wij hebben bepaalde eigenschappen waar mensen gewoon niet heel lekker op kunnen gaan stelt Chipp haar gerust. Madi en Linda willen op mij stemmen, Floor heeft het erover gehad gaat Fay verder. Chipp vindt het op zijn beurt irritant dat er zoveel wordt gepraat over wie op wie gaat stemmen. Hou je bek gewoon voegt hij eraan toe. Volgens hem is het beter als iedereen het voor zichzelf houdt. Fay maakt zich ook zorgen over Jacco en Cemal en denkt al aan de volgende stemmingen. Demi voegt zich ook bij het gesprek en met zijn drieën speculeren ze over hun mede bewoners. Ik vertrouw die drie voor geen meter zegt Fay, doelend op Linda, Madilia en Floor. Zal Fay zich echt zorgen moeten maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:45

    Wie is er wel te vertrouwen. En al zullen ze stemmen op Fay je hebt ook Jeroen die op je gaat stemmen dus dat is 4 keer 3 is zeker op de bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *