Linda voelt zich niet altijd welkom, wordt ze buitengesloten?

Linda voelt zich niet altijd welkom, wordt ze buitengesloten?

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Sinds dat Floor de mini samenleving in ging hebben zij en Madilia een goede klik. Ze kunnen goed met elkaar overweg en zijn daarom ook vaak samen. Linda sloot zich later aan bij de twee en met z’n drieën kletsen ze vaak over van alles en nog wat. Maar toch lijkt Linda zich soms niet zeker te voelen van haar plek. In de keuken bespreekt ze dit met Madilia tijdens het koken. Ik vind het soms wel lastig als jij met Floor bent begint ze eerlijk tegen Madilia. Ik weet af en toe niet of ik gelegen kom en of ik er wel bij kan komen zitten. Madilia laat haar weten dat ze altijd welkom is. Je bent ook ons vriendinnetje benadrukt ze. En legt uit dat ze soms uit enthousiasme  haar weleens mee te vragen als zij en Floor iets ondernemen. Maar ik zou nooit iemand buiten willen sluiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *