Vier bezoekers komen de Utopia escape room spelen

Vier bezoekers komen de Utopia escape room spelen

Wat gebeurd er momenteel in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Noah brengt een deel van de ochtend door in de bistro, waar hij de muziekinstallatie aanzet. Met een microfoon in zijn hand zingt hij allerlei emotionele nummers mee en laat hij zich even helemaal gaan. Als hij uitgezongen is besluit hij dat het tijd is om de dag echt te beginnen en loopt hij naar de loods voor een douche. Verder ontvangt Beau vandaag vier bezoekers voor de escaperoom. Nadat de bezoekers haar arretjescake hebben gegeten, is het tijd om de Secret Box te betreden. Als Beau hen uitleg heeft gegeven zijn de deelnemers er klaar voor. Gisteren heeft Billy bedacht dat ze van het kakhuis een gedachtenkamer wil maken. Samen met Bas maakte ze al een start aan het omtoveren van de ruimte en vandaag gaat ze ermee verder. Samen met Romy steekt ze haar handen uit de mouwen en wordt het kakhuis langzaamaan getransformeerd tot een gedachtenkamer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *