Chipp wil een plannetje uitvoeren met de tweeling maar Floor mag er niks van weten

Chipp wil een plannetje uitvoeren met de tweeling maar Floor mag er niks van weten

Chipp heeft een plannetje wat hij wil bespreken met Demi en Fay. Alleen mag Floor er niks van horen. Wat is hij van plan?

Terwijl Demi, Fay en Floor nog liggen te slapen in de suite, voegt Chipp zich op bed bij de tweeling. Zachtjes fluistert hij tegen Fay dat hij een plannetje wil uitvoeren. Uiteraard maakt dit Fay nieuwsgierig, ze wil dan ook weten waarover het gaat. Chipp probeert met gebaren duidelijk te maken dat hij het straks wel vertelt omdat Floor bij hun in de kamer ligt. Fay begrijpt duidelijk de gebaren van hem niet en vraagt meerdere keren wat er is. Demi is het gekibbel van de twee zat en maakt aanstalten om zich naar de loods te gaan. Fay en Chipp volgen haar maar zodra ze de deur van de suite dichtslaan begint Fay weer tegen Chipp. Wat is er nou? Wat bedoel je nou? Waarom doe je nou zo boos vraagt ze. Ik zeg acht keer tegen je dat je even moet wachten en dat ik het je later wel vertel antwoordt Chipp. Ik moet je ook gewoon niks van te voren vertellen, jij kan gewoon je mond niet houden vervolg Chipp geïrriteerd tegen Fay. En geeft aan dat hij de tweeling later vandaag wel zal vertellen over het plannetje. Laat het nu maar even los benadrukt hij. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:18

    Als Floor het niet mag horen waarom komt hij dan bij de meiden op de kamer en wacht hij niet dat ze alleen zijn.
    En als de Familie van Floor komt vandaag wel een handje geven .
    Als ik de familie was kregen de gasten die haar zo negeren al geen handje van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *