Hoe stem je op de potentiële bewoners?

Hoe stem je op de potentiële bewoners?

De drie potentiële bewoners zijn bekend. Alles over Arnold, Danny en Johan lees je in dit bericht terug. Inmiddels kun je stemmen op deze kandidaten. Maar hoe werkt dat ook alweer?

Iedereen kan gratis stemmen op de potentiële bewoners. Maar hoe kun je stemmen? Dat doe je gemakkelijk op de website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou naar Utopia mag.  Let op: het kan zijn dat het aanmaken van een premium paspoort problemen oplevert wanneer je dit doet met een Hotmail of Live e-mailadres. In dat geval kun je gebruik maken van bijvoorbeeld een Gmail e-mailadres bij het aanmaken van je paspoort. Stemmen via de app kan ook nog. Dit doe je gemakkelijk met de app te downloaden via iTunes App Store of Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knop Stemmen. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu. Wie vindt jij de beste aanwinst voor de groep? Laat het weten in de comments.

Klik hier om te stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *