Danny, Arnold en Johan zijn de potentiële bewoners van de maand augustus

Danny, Arnold en Johan zijn de potentiële bewoners van de maand augustus

Wie zijn de potentiële bewoners van deze maand? Dit keer gaat het om drie mannen die zich in dit bericht aan je voorstellen. Wie vindt jij het beste in de groep passen?

Arnold
Arnold is 59 jaar en woont met zijn Margherita in Zoetermeer. Samen hebben ze drie kinderen en een kleindochter. Arnold is leidinggevende voor verschillende bouwprojecten. In Utopia wil hij een drankje gaan verkopen waarvan een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaat. Daarnaast wil hij zich richten op zijn gezondheid en gewicht.

Danny
Danny is 20 jaar oud en woont in Emmeloord. In het dagelijks leven werkt hij als kabelmonteur en houdt hij zich bezig met zijn grote passie voetbal. In Utopia wil Danny zich focussen op voetbal en geld verdienen met voetbalclinics aan jeugdvoetbalteams. Voor Danny is Utopia geslaagd als hij volwassener is geworden en de huidige structuur binnen Utopia op orde is.

Johan
Johan is 28 jaar en woont in Soest. Hij is druk met zijn eigen klusbedrijf en het liefst de hele dag bezig met zijn handen. Daarnaast restaureert hij graag luxe oldtimers. Zijn grootste passie is hardcore-muziek, waar hij als producer en DJ graag zijn dagen mee vult. In Utopia wil hij daarom Rave-Topia organiseren. Johan vindt het erg belangrijk dat Utopia weer welvarend wordt, en wil daar graag aan bijdragen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:27

    Zal wat zijn als Arnold erin kwam, ze schrikken hun eigen wild.
    Maar het zal de jonge jongens wel worden.
    En alle drie brengen ze niks nieuws binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *