Demi stort in doordat Fay teveel met Chipp om zou gaan

Demi stort in doordat Fay teveel met Chipp om zou gaan

Afgelopen avond besloten Demi en Fay zich even samen terug te trekken. Fay heeft het idee dat het niet zo goed gaat met Demi en vraagt aan haar wat haar dwars zit. Demi laat weten dat ze het lastig vindt dat Fay weer zoveel met Chipp is. Het wordt haar even te veel en ze begint te huilen.  Zullen we iets met zijn twee doen vanavond? probeert Fay, maar haar Demi antwoord snikkend dat ze nergens zin in heeft. Ik wil me niet zo voelen benadrukt ze. Demi probeert Fay vervolgens uit te leggen dat ze het niet erg vindt als ze graag met Chipp is maar dat het haar onbewust wel dwars zit omdat ze haar dan mist. Zeg het dan eerder tegen me, dan kan ik er rekening mee houden voegt ze eraan toe. Maar bij Demi gaat het even niet zo makkelijk, ik wil het niet tegen je zeggen.  Fay blijft dingen voorstellen die ze samen kunnen doen. Dobbelen, in bad gaan of gewoon lekker op bed liggen. Demi zegt alleen maar dat ze het even niet weet. Ik wil wel iets samen doen maar niet perse nu, dan wordt het zo geforceerd legt ze uit. Fay begrijpt op haar beurt dat Chipp en Demi allebei bij haar willen zijn, maar dat haar zus misschien wat meer aandacht nodig heeft. Demi droogt haar tranen en ze besluiten een potje te gaan dobbelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:25

    heeft een van de tweeling gezegd dat hij voor der moest gaan tijdens de afspraakjes die hij heeft gehad met de meiden
    Het is ook niet leuk als je altijd samen bent en nu wordt je door je zus aan de kant gezet, ik kan dit best begrijpen.
    En het rare vind ik ook nog dat hij die meiden niks aan vond, altijd maar bij elkaar en elkaars handje vast houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *