Cemal loopt boos weg tijdens het centraal door het “kleutergedrag” van Jacco

Cemal loopt boos weg tijdens het centraal door het “kleutergedrag” van Jacco

De zoemer loeit, tijd voor een centraal. De groep verzamelt zich rond de tafel en Billy opent met een kleine terugblik op de kookwedstrijd finale van afgelopen avond. Zullen we beginnen met de financiën vraagt Billy vervolgens aan de groep. Voordat iemand antwoordt kan geven, zegt Cemal dat er echt geen bingo gespeeld gaat worden tijdens het centraal. Net als eerder tijdens een centraal spelen Jacco, Noah en Jeroen bingo. Dit schiet bij Cemal in het verkeerde keelgat.  Ik wil het centraal beginnen met respect en dat betekent niet dat we bingo gaan lopen spelen. Meen ik echt serieus voegt hij eraan toe. Noah en Jacco reageren niet op de frustraties van Cemal. En Cemal laat nogmaals weten dat hij het respectloos vindt voor iedereen die wél aan is geschoven met goede moed. Anders peer ik hem nu echt vervolgd hij geïrriteerd. Jacco antwoordt dat hij dan maar beter het centraal kan verlaten. Cemal staat op en loopt boos weg. Dag roept hij.  René neemt het vervolgens op voor Cemal. Ik vind het kleutergedrag benadrukt hij. Jacco vindt het op zijn beurt dat het maar eens tijd wordt voor een positief centraal. Ik ben klaar met alle negatieve dingen die continu tijdens het centraal worden besproken. Ik wil er door middel van een spelletje bingo een positieve draai aan geven legt hij uit. Alleen dit wordt echter niet door iedereen gewaardeerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Evelienwassink at 22:19

  Jamal wil op de voorgrond treden nu Jessi weg is , en dat maakt het er niet leuker op.zijn wil moet wet zijn. I love Jacco,die blijft zichzelf.

 2. Rina at 20:56

  Ik vind dat Jacco wel een beetje gelijk heeft, iedere dag worden er negatieve opmerkingen gemaakt
  een grapje is er niet meer bij. Veel gezeur en weinig pret.

  • Kelly at 07:13

   Mee eens Nina, ik heb in een deuk gelegen om de Bingo van Jacco.
   Erg goed gevonden van hem.
   Altijd maar die boze en lange gezichten bij ieder centraal. Maar ja, door al die ego’s en lange tenen daar kan het grapje van Jacco natuurlijk echt niet door de beugel.
   Utopia = Firma zuur&Co
   Het lijkt voor de meeste Utopianen onderhand tijd voor Rusthuis Avondrood in plaats van Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *