Jacco wil het centraal leuker maken

Jacco wil het centraal leuker maken

De groep heeft tijdens het vorige centraal gestemd dat het centraal in de toekomst plaats zal vinden op maandag en vrijdag om 16:00 uur. Het centraal is inmiddels dus al in volle gang waar we zo nog op terug komen. Jacco en Noah hebben weinig zin in het centraal en verwachten dat er, net als in ieder ander centraal veel gezeurd zal worden. We mogen geen grappen meer maken? Dan gaan we maar bingo spelen zegt hij tegen zijn mede bewoner. En voegt eraan toe dat hij speciale bingokaartjes gemaakt voor Jeroen, Noah en zichzelf. Op deze bingokaarten staan woorden die naar zijn mening negatief zijn en iets te vaak terugkomen in het centraal. Wanneer alle woorden van je kaartje genoemd zijn, roep je heel hard BINGO!. Maar je zegt de groep niet waarom je dit roept legt hij verder uit aan Noah. Hiermee wilt Jacco het gezeik tegengaan. Noah ziet het plan van Jacco wel zitten en heeft opeens toch wel zin in het centraal. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:31

    Vind ik wel leuk wat Jacco doet , het zijn altijd de zelfde woorden die Billy en Cemal en Romy gebruiken die zijn altijd aan het woord.
    Ik zie René schrijven maar zegt (bijna) helemaal niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *