Smeden Floor en Jeroen een plannetje om op Fay te stemmen?

Smeden Floor en Jeroen een plannetje om op Fay te stemmen?

De stemronde komt steeds dichterbij en dat betekent dat ook de speculaties en complotten weer op gang komen. Zo zitten Floor en Jeroen er ook over te praten.

Buiten hebben de twee een gesprek, Floor begint al snel over de stemronde. Even over dat stemmen he, wat gaan we nou doen vraagt ze. De twee beginnen vervolgens zachtjes te praten. Als wij met z’n allen op F gaan… ik denk niet dat er iemand binnen komt die haar eruit zal gooien vervolgd Floor, doelend op Fay. Jeroen is het hier niet mee eens, volgens hem hangt dit af van het type potentiële bewoner dat zal binnenkomen. Ik zou niet weten op wie ik anders moet stemmen gaat Floor verder. Volgens Jeroen is het verstandig om vlak van tevoren pas een keuze te gaan maken. Anders wordt er toch al gauw gepraat, dat heeft geen zin legt hij verder uit. Floor is het hiermee eens en ook al hebben de twee een voorkeur, ze zullen pas later beslissen op wie ze zullen stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:27

    Er zijn der hel wat die gaan stemmen op Floor Madilia en Jeroen dus het heeft geen nut om op de tweeling te stemmen of je moet Madilia meekrijgen dan heeft ze er al 9 dan komt ze wel op de bank.
    En er is al van te voren bekend dat de tweeling niet gescheiden mogen worden.
    Al zal dat wel leuk zijn , want dan vraag ik me af of zus mee gat en niet bij Chipp blijft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *